SEO Copywriting

Een goede SEO tekst zorgt niet alleen dat uw website beter gevonden wordt in Google, bezoekers worden verleid tot lezen, delen, kopen en terugkomen. Een geoptimaliseerde website werpt dubbel zoveel vruchten af: een hoge positie in zoekmachines resulteert in meer bezoekers en goede SEO webcopy zet vervolgens aan tot actie.

Van eenmanszaak tot multinational, iedereen heeft een website nodig met converterende teksten. SEO webteksten die bezoekers omzetten in klanten en consumenten. Het is nooit te laat om dit te realiseren en daar kunnen we samen voor zorgen. In overleg met u realiseren wij een passende content strategie om uw website en daarmee uw bedrijf beter in de markt te zetten.

Meer inkomsten met SEO webteksten

Op termijn kunnen wij met SEO copywriting zorgen voor een verhoging van uw omzet. Het inschakelen van een SEO copywriter is dus een investering, eentje waar u later geen spijt van krijgt. Als u met een ‘verwaarloosde’ website al redelijk zichtbaar bent en bezoekers trekt, zal dit met een geoptimaliseerde website verdubbelen.

webtekst-groot

Belangrijke aspecten van SEO webtekst

Een analyse van de juiste zoekwoorden
Iedere doelgroep gebruikt specifieke zoekwoorden in zoekmachines. Voor een advocatenkantoor in Amsterdam zijn advocaat en Amsterdam bijvoorbeeld de meest belangrijke zoekwoorden. Door deze woorden op de homepagina naar voren te brengen, wordt de website sneller gevonden in de zoekresultaten. Bovendien: een heldere homepagina die meteen laat zien wie u bent is van belang, omdat dit vaak het eerste is waar een bezoeker mee geconfronteerd wordt.

Overtuigende teksten die aanzetten tot actie
Een bedrijfswebsite moet duidelijk zijn en de bezoeker verleiden tot actie. Een actie kan zijn het kopen van een product of dienst, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een brochure. Om deze verleiding te optimaliseren zorgen wij voor doeltreffende SEO copywriting.

Tips van uw SEO copywriter

Wij kunnen u nog veel meer SEO copywriting tips geven om te zorgen dat u website scoort, zowel in zoekmachines als bij bezoekers. Bijvoorbeeld: op veel websites wordt de teampagina het meest bezocht. Potentiële klanten zijn altijd benieuwd wie de gezichten zijn achter een bedrijf. Het is daarom belangrijk om te laten zien wie u bent en waar u voor staat. Maak uw missie, visie en collega’s zichtbaar via een originele over-ons-pagina.

Meer tips en trucs of gewoon even praten SEO copywriting? Neem even contact op. Wij drinken graag een kop koffie met u om de mogelijkheden te bespreken. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook, daarvoor vult u het formulier hiernaast in.