Tekstschrijver Goor

  uw naam*

  Uw mail*

  Uw nummer

  Uw aanvraag

   

  Hanne

  Marieke Hofstad

  Allround tekstschrijver
  Specialiteit: Commercieel copywriter
  5 jaar ervaring
  Tijdelijke vervanging

  Meer over Marieke

   

  Tekstschrijver uit Goor

  Laat geen kansen liggen en schakel een professioneel tekstschrijver in voor het schrijven of redigeren van uw teksten. In Goor is een allround copywriter actief, inzetbaar voor de meest uiteenlopende tekstuitingen. Van persberichten tot bloggen en van redigeren tot SEO webteksten: met behulp van Eerste Hulp bij Webteksten wordt iedere tekst een pareltje. Om uw naamsbekendheid te vergroten, uw doelgroep aan u te binden en hogere Google posities te vergaren belt u onze tekstschrijvers.

  Referenties

  Onze brochures, persberichten en webteksten besteden we graag aan jullie uit. Onze visie komt precies tot uitdrukking in de tekst. Zeer prettige samenwerking.
  – Benjamin Slooten

  Ik vond het heel fijn om met een echte tekstschrijver samen te werken. Ze komt bovendien uit Goor, dus dat is lekker dichtbij. Als ik weer eens teksten nodig heb, dan zal ik jullie zeker opnieuw inschakelen.
  – Annemarie van Es

  SEO copywriting

  Is uw website voorzien van wervende en geoptimaliseerde teksten? Anders helpt onze tekstschrijver bij u in de buurt van Goor u hier graag bij. De juiste webteksten zorgen voor hogere Google posities, meer bezoekers op uw website en een stijgende conversie. Dat betekent veel resultaat met een relatie simpele investering.

  Bloggen

  Een blog kan overal over gaan. U kunt bijvoorbeeld bloggen over een nieuw product, een fusie van uw onderneming in Goor of over dat belangrijke evenement. Als u geen tijd heeft om dit soort nieuws te delen, doet onze tekstschrijver dat voor u. Als ghostblogger helpen wij u een autoriteit te worden in uw vakgebied.

  Redigeren

  Van amateurtekst naar wervende formuleringen die daadwerkelijk doel treffen: redigeren is een vak apart. Niet alleen letten wij op spelfouten, ook de indeling, de leesbaarheid en de schrijfstijl nemen we onder de loep. Soms zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende. U wilt toch niet worden afwezen bij die ene leuk baan in Goor vanwege een foutje in uw sollicitatiebrief of conversie missen door te lange teksten op een landingspagina?

  Persberichten

  Wij raden aan om goed gebruik te maken van persberichten. Als er iets staat te gebeuren, zoals de lancering van een nieuw product, brengt u uw doelgroep op de hoogte. Dit kan op een goedkope en snelle manier met een persbericht. Een EHBW tekstschrijver weet precies hoe een persbericht opgesteld moet worden om de kans op publicatie groter te maken.