Bloggen

Als iets een zakelijk voordeel oplevert, maar nog te weinig wordt ingezet, dan is het bloggen. Terwijl het eigenlijk zo simpel is. Onderwerpen liggen voor het oprapen, veel tijd en geld hoeft het niet te kosten, en de voordelen zijn enorm.

Een blog kan overal over gaan. Een marketingbureau blogt bijvoorbeeld over SEO technieken, webdesign of nieuwe marketingplannen. Terwijl een advocatenkantoor iedere week de belangrijkste zaak in een blog bespreekt. Bloggen is vrij, iedereen mag het doen, maar lang niet ieder blog wordt gelezen. Voor tips bij het schrijven, om uw blog onder de aandacht te brengen, of om het hele bloggen uit handen te geven kunt u bij ons aankloppen.

Word een autoriteit: blog

Wij vinden dat ieder bedrijf zou moeten bloggen. Niet alleen kan er business uit voort komen, u positioneert uw onderneming als autoriteit. Bovendien: sharing is caring. Door informatie te delen, kunt u van grote meerwaarde zijn voor anderen. Bloggen is als een olievlek: u deelt interessante informatie, deze informatie wordt gelezen en gedeeld, uw netwerk vergroot en vervolgens duurt het niet lang voordat hier extra inkomsten uit voortvloeien.

Alle voordelen van bloggen:

Unieke content
Google houdt van websites waar regelmatig unieke content op wordt geplaatst, zoals een blog. Als een blog bij elkaar wordt geknipt en geplakt heeft het geen nut: zoekmachines haten plagiaat. Als je wilt scoren met je website, zorg je voor originele teksten.
Autoriteit
U deelt interessante informatie en uw lezer ziet u al snel als expert in uw vakgebied. Wees transparant, spring handig in op actualiteiten en bovenal: geloof in uzelf, u zult merken dat het besmettelijk is.
Sharing is caring
U kunt van toegevoegde waarde zijn door uw kennis te delen. Lezers kunnen van uw blog leren, u kunt anderen inspireren. Zorg daarom ook dat uw blog onder de aandacht komt via Facebook, Twitter en LinkedIn. Volgers en fans kunnen uw blog dan delen en helpen uw netwerk uit te breiden.
Extra inkomsten
Al deze voordelen zorgen samen voor extra inkomsten. Door te bloggen is uw bedrijf duidelijk aanwezig, een betrouwbare autoriteit met een steeds groter wordend netwerk. De kans is groot dat hier nieuwe opdrachtgevers tussen zitten.

Blog-ghost

Wij zijn uw ghostblogger

Wees uw concurrentie net één stapje voor en begin met bloggen. Heeft u geen tijd om telkens nieuwe content te publiceren of weet u niet waar het over moet gaan? Geen probleem, ieder zijn expertise, u huurt ons als uw ghostblogger. Wij schrijven vlotte, interessante en scorende blogs waar u uw naam boven mag zetten. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden of om gewoon eens te brainstormen.